A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаївській РДА відбулось позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 03.07.2019 16:27
Кількість переглядів: 552

Фото без опису    

     3 липня перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик провела  позачергове  засідання комісії  з питань захисту прав дитини.  Згідно порядку денного розглянули два питання, які стосуються подальшого проживання малолітніх дітей.

  У засіданні комісії взяли участь  Жовнинський  сільський голова Анатолій Озівський  та директор Жовнинського НВК Наталія Шидлаускас,  прийомні батьки та заявники, які бажають прийняти у свою сім’ю дітей-сиріт на тимчасове проживання.

  Про розгляд заяви прийомних батьків щодо припинення дії розпорядження  про перепрофілювання дитячого будинку сімейного типу в прийомну сім’ю від 07.09.2015 № 124 та договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання до прийомної сім’ї від 03.09.2015 № 20 доповів начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Юрій Волох.  

  Другим питанням розглянули заяви громадян про тимчасове влаштування в їх сім’ю дітей-сиріт.

 

  Керуючись пунктом 6 постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю» комісія вирішила  задовольнити заяву прийомних батьків щодо припинення дії розпорядження  про перепрофілювання дитячого будинку сімейного типу   в прийомну сім’ю від 07.09.2015 № 124 та договору за станом здоров’я  батьків та  влаштувати  дітей на тимчасове виховання та спільне проживання до іншої прийомної сім’ї враховуючи вимоги постанови кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини».

   Комісія з питань захисту прав дитини райдержадміністрації прийняла рішення  для забезпечення інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на охорону здоров’я, освіту та соціальний захист.

 

За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь