A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чим цікавиться учнівська молодь Чорнобаївщини?

Дата: 23.10.2018 16:24
Кількість переглядів: 800

   

    Нещодавно в рамках тижня правових знань, з метою презентації юридичних професій відбулися профорієнтаційні заходи “Презентація професії” у Чорнобаївській гімназії та Чорнобаївській загальноосвітній школі № 2.

    Протягом проведення заходів з учнями  старших класів спілкувалися фахівці Чорнобаївської районної філії обласного центру зайнятості спільно з представниками Чорнобаївського районного відділу Державної виконавчої служби, Чорнобаївського бюро правової допомоги та Чорнобаївського сектору з питань пробації. Близько 70 учнів мали змогу детально ознайомитися з юридичними професіями сьогодення та поспілкуватися з фахівцями-юристами.

    Завідувач сектору профорієнтації Чорнобаївської районної філії ОЦЗ Ольга Ведмідь презентувала повноваження представників юридичних професій, особисті та професійні якості юристів та навчальні заклади для навчання за обраним фахом.

    Обираючи фах юриста, варто не лише знати законодавство, а й мати певні особистісні характеристики. Сьогодні високо цінуються уміння працювати в команді, вести переговори, бажання навчатися новому”, – зазначила керівник Чорнобаївського бюро правової допомоги Інна Копійка.

    Школярі мали змогу дізнатися від фахівців про свої права, обовязки та відповідальність за власні вчинки. Гострого обговорення набула тематика щодо шкільного булінгу.

    Залучення учнівської молоді до профорієнтаційних заходів за участі представників різних професій сприяє кращому самовизначенню та успішному вибору професійної діяльності.

 

За інформацією Чорнобаївської районної

філії обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь