A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Після капітального ремонту відкрили дитячий підрозділ Жовнинського НВК

Дата: 01.06.2018 16:23
Кількість переглядів: 695

Фото без опису

Фото без опису

    Десятки жителів Жовниного – і дорослих, і дітей – зібралися 1 червня на подвір’ї місцевого НВК. Цього літнього дня їх зібрала приємна подія, на яку жителі села чекали понад рік, – відкриття капітально відремонтованого дошкільного підрозділу НВК.

    - Сьогоднішній день є знаменним в історії Жовнинського навчально-виховного комплексу, та й усього села. Сьогодні здійснюється багаторічна мрія колективу дитсадка, дітей та  батьків. Це оновлені, світлі кімнати зі всіма сучасними умовами. Тільки завдяки людям, які об’єдналися навколо нашої проблеми, ми маємо сьогодні один із найкращих сучасних закладів для малечі, – розпочала урочистості директор НВК, депутат районної ради Наталія Шидлаускас.

    Розділити радість свята із дітьми прибули голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда, перший заступник голови РДА Валентина Стилик, керівник секретаріату районної ради Лариса Дражнікова, сільський голова Анатолій Озівський, директор СТОВ ім. Чкалова Петро Яцечко, депутати районної та сільської рад, батьки, працівники НВК. 

Фото без опису

    - Сьогодні в Жовнино потрійне свято. Сьогодні Міжнародний день захисту дітей, сьогодні починається літо, якого діти чекали протягом усього навчального року, і сьогодні ми символічно відкриваємо дошкільну установу Жовнинського НВК. Рік тому, коли сталася ця надзвичайна ситуація, не вірилося, що можна буде все це відремонтувати. Але сьогодні ми маємо результат. Спільними зусиллями сільської громади на чолі з сільським головою Анатолієм Озівським, господарства, районної ради ми змогли відремонтувати навчальний заклад. І на сьогодні дошкільна установу Жовнинського НВК є однією з кращих у районі, – зазначив Сергій Джоболда та вручив дітям подарунки.  

    Після вітальних слів господарі свята – вихованці дошкільного закладу – провели усіх присутніх до своєї нової домівки, символічну стрічку на вході до якої перерізали Сергій Джоболда та Анатолій Озівський.

Фото без опису

Фото без опису

    Після урочистого відкриття усіх присутніх запросили ознайомитися із оновленим дошкільним закладом. Мешканців села та гостей свята приємно вразила ігрова кімната, спальня та вбиральня. Дітей же неможливо було забрати зі спортивного куточка, обладнаного у дошкільному закладі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    На знак подяки за увагу до їхніх потреб учні НВК підготували для всіх присутніх святковий концерт.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь