A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 31.05.2019 16:21
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Вже традиційно до цього дня на Чорнобаївщині проводяться заходи, присвячені розвитку та дозвіллю дітей. В ці дні дорослі приділяють дітлахам підвищену увагу, створюючи їм дійсно гарне свято.

Фото без опису

 

Так, напередодні дня захисту дітей, 31 травня,  у приміщенні районного Будинку  культури відбулося свято для дітей із пришкільних таборів району. На нього прибуло 565 дітей із 14 пришкільних таборів.

Фото без опису

Зі святом дітей привітала перший заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик.

  • Зустріч, яка сьогодні відбулася, є вже традиційною. Адже діти – це найдорожче, що є у нас, дорослих. Усі ми, пригадуючи найприємніші моменти свого життя, повертаємося у дитинство. Тож я бажаю Вам завжди усміхатися, щоб у вас був хороший  настрій, щоб завжди про Вас піклувалися батьки, а поруч із Вами були вірні друзі. Зі святом Вас, дорогі діти, - привітала присутніх Валентина Борисівна.
  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису

Діти з великим задоволенням брали участь у розважальній програмі, проявляли свою кмітливість,  відгадували загадки та переглянули виставу ляльок-велетнів. А приємним сюрпризом для всіх дітей стало безкоштовне морозиво.

Фото без опису

 

Фото без опису

Також цього дня Валентина Стилик та начальник Служби у справах дітей РДА Юрій Волох відвідали чотирьох дітей із району, які тимчасово перебувають в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Теплий дім» та вручила їм подарунки. Не лишилися без уваги і чорнобаївці, які на сьогодні проживають у дитячому будинку у селі Кропивна Золотоніського району.

Фото без опису

Уже традиційно отримали вітання і подарунки з нагоди Дня захисту дітей і доньки померлого учасника АТО Володимира Тарасенка. Після смерті Володимира Тарасенка його дружина Людмила Андріївна сама виховує двох доньок – Юлію та Світлану. Валентина Борисівна вручила дівчатам косметичні набори, а Людмила Андріївна отримала у подарунок фоторамку із побажаннями, аби вона завжди була заповнена свіжими фотографіями доньок (адже старша донька вже студентка).

А Юрій Волох також відвідав чотирьох дітей, які виховуються у прийомних сім’ях у селах Жовтино, Москаленки і Великі Канівці та вручив їм подарунки.

Чорнобаївська райдержадміністрація висловлює подяку засновнику СТОВ «АГРОКО» Ігорю Володимировичу Потапенку за спонсорську допомогу в організації свята, придбанні подарунків та солодощів для дітей.

Фото без опису

 

Фото без опису

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь