A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Очільник району здійснив особистий прийом громадян та відвідав заклади соціальної сфери села Мельники

Дата: 20.12.2017 16:21
Кількість переглядів: 883

    20 грудня, відповідно до затвердженого графіку, голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів  виїзний прийом громадян у селі Мельники.

    Жителі громади звернулись з питанням щодо відновлення маршруту Черкаси – Чорнобай із заїздом в с.Іркліїв.

    На що очільник району повідомив, що про відновлення перевезень на маршруті Черкаси-Чорнобай направлено лист до замовника Черкаської облдержадміністрації, оскільки облдержадміністрацією проводився конкурс на перевезення на даному маршруті та заключався договір з перевізником.

    Про висновки та результати вирішення даного питання жителі села будуть повідомленні через засоби масової інформації.

    Сергій Джоболда спільно з сільським головою Іваном Поїздником відвідали заклади соціальної сфери села Мельники.

    У Мельниківській амбулаторії голова райдержадміністрації спільно з головним лікарем Валерієм Усаніним обговорили стан функціонування закладу.

    В 2016 році амбулаторія отримала нове життя – проведено капітальний ремонт  приміщення закладу за рахунок районного бюджету і сільської субвенції на суму 851 278 грн.

    За благодійні кошти СТОВ «АГРОКО» в 2016 році на суму 21 400 грн придбано нові меблі, комп’ютерну техніку, апарат УВЧ, небулайзер, пральну машину, бойлер.

    В 2017 році за кошти субвенції сільської ради закуплені деструктор голок, медикаменти для невідкладної допомоги, дезінфікуючі засоби. За благодійні кошти  СТОВ «АГРОКО» придбано аналізатор крові (фотометр) на суму 20 тис грн.

    Відвідавши Мельниківський навчально-виховний комплекс, очільник району оглянув хід проведення ремонтних робіт, а саме заміну вікон та дверей на сучасні енергозберігаючі, з метою зменшення теплових втрат та забезпечення теплового режиму в приміщення закладу.

    У поточному році на зміцнення матеріально-технічної бази Мельниківського НВК за сприяння народного депутата України Володимира Зубика виділено 200 тис гривень, з сільської субвенції виділено 200 тис грн на придбання 47 вікон, 1-го вхідного блоку та 2-ох дверей. Наразі 46 вікон уже встановлено. Проведена реконструкція газових котлів на суму 268 тис 708 грн за кошти з районного бюджету.

    Робоча поїздка завершилася  обговоренням з Іваном Поїздником шляхів вирішення проблемних питань функціонування об’єднаної громади.

 

Довідково:

    29 жовтня відбулися вибори голови та депутатів до Іркліївської об’єднаної територіальної громади, яку створено на базі Іркліївської та Мельниківської сільської ради. Згідно результатів, головою ОТГ обрано Івана Поїздника. До складу ради Іркліївської ОТГ обрали 22 депутати.

    Наразі проводиться процедура передачі об’єктів районної комунальної власності до комунальної власності об’єднаної територіальної громади.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь