A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відпочинок та оздоровлення дітей в Чорнобаївському районі

Дата: 13.06.2017 16:20
Кількість переглядів: 949

    На виконання районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 06.08.2013 № 25-1/VІ здійснено організацію відпочинку та оздоровлення дітей Чорнобаївського району влітку 2017 року.

    Влітку 2017 року у 62 таборах при ЗНЗ району охоплено організованим відпочинком 1976 учнів, що становить 68%  від загальної кількості учнів 1-10 класів. Працюють 33 пришкільні табори відпочинку, в яких  відпочиває 1316 учнів та 30 таборів праці і відпочинку для 572-х учнів. Оздоровча кампанія проходить під гаслом «Мій рідний край – краплина України», сплановані  заходи переважно національно – патріотичного спрямування.      

  

    У 13 літніх мовних таборах удосконалюють англійську мову 210 учнів.

    У 33 дошкільних навчальних закладах відпочивають 1405 дітей, для них забезпечений 4-х разове харчування.       

    Районним бюджетом на 2017 рік  на харчування учнів 1-4 класів у пришкільних таборах відпочинку (з розрахунку 20 грн. в день на одного учня) передбачено 355,2 тис. грн. та 252,0 тис. грн. на оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які відпочиватимуть в оздоровчому таборі «Придніпровець».

    Завдячуючи місцевим сільськогосподарським підприємствам та спонсорській допомозі підприємців та батьківським коштам збільшена вартість харчування на 107,0 тис. грн. Що становить 28 грн. з розрахунку на одного учня.

    В ході відпочинку діти подорожують історичними місцями району, відвідали музеї: М. Старицького (с. Кліщинці), М. Драй – Хмари (с. Малі  Канівці), І. Піддубного(с. Красенівка), музей під відкритим небом «Козацькі землі України» (с. Вереміївка), Дендропарк (с. Васютинці), Національний парк «Нижньо-сульський» (с. Велика Бурімка).

 

За інформацією відділу освіти

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь