A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

До виконання обов’язків приступив новий начальник Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області підполковник Олег Бриндак

Дата: 06.12.2017 16:17
Кількість переглядів: 4214

   

  Фото без опису

  5 грудня голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда привітав новопризначеного головного поліцейського Чорнобаївщини Олега Бриндака, побажав йому успіхів у роботі та висловив готовність допомагати у зміцненні законності і правопорядку у районі.

  Представив начальника Чорнобаївського відділення поліції особовому складу - начальник  управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області полковник Руслан Горяченко.

   Своїм головним завданням на новій посаді новопризначений керівник поліцейського відділення вважає активізацію боротьби зі злочинністю, її профілактику у співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськістю, ЗМІ.

Фото без опису

      З біографічної довідки:

    О.П. Бриндак народився 21.01.1979 р. на Луганщині. Після служби в армії та отримання відповідної освіти, у 2001 році розпочав трудову діяльність у правоохоронних структурах на посаді патрульного. Працював у карному розшуці, старшим дільничним інспектором, брав участь у миротворчій місії в Косово. З 2011 року працював в  Управлінні внутрішньої безпеки в Дніпропетровській області  старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах, заступником начальника Управління, начальником відділу внутрішньої безпеки.

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь