A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик здійснила виїзний прийом громадян та оглянула заклади соціальної сфери села Степове

Дата: 25.10.2018 17:08
Кількість переглядів: 685

    В ході робочої поїздки Валентина Стилик спільно з сільським головою Анатолієм Писаренком відвідали заклади соціальної сфери.

    Відвідавши сільський будинок культури та навчально-виховний комплекс було перевірено дотримання температурного режиму в закладах та зазначено, що тепло подано вчасно і температурний режим відповідає нормам.

    Відвідавши фельдшерсько-акушерський пункт було з’ясовано, що наразі заклад не опалюється, на що Валентиною Стилик було дано доручення терміново подати тепло.  

    Протягом року в місцевому ФАПі проводилися заходи по покращенню матеріально-технічного стану медичного закладу. За рахунок субвенційних коштів сільської ради закуплено комп’ютерну техніку на суму 15000 грн та обігрівач (1000 грн).

    Приємно, що значна увага в селі приділяється благоустрою села. Для території придбано та висаджено багаторічні насадження  на загальну суму 14000 грн (клени – 9400 грн, туї та самшит – 4600 грн).

    За кошти сільської ради у 2018 році проведено ремонт доріг комунальної власності на суму 510000 грн, капітальний ремонт з утепленням адмінбудинку сільської ради на суму 400000 грн, придбано тротуарну плитку – 70000 грн, встановлено лампи для вуличного освітлення – 10000 грн.

    Цього ж дня робочою групою райдержадміністрації з проведення перевірок закладів харчування та роздрібної торгівлі продуктами харчування щодо дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства проведено перевірку закладів торгівлі у Степівській територіальній громаді.

    В магазині «Продукти» ФОП Миронова О. А. працівники працевлаштовані, якісні посвідчення  та  інша супровідна документація  на харчові  продукти  в наявності. Товарне сусідство при зберіганні швидкопсуючих продуктів харчування  дотримано. Особові медичні книжки працівників протерміновані.

    В магазині ФОП Сівак Л.І. працівники зареєстровані згідно законодавства, медичний огляд працівників пройдено вчасно. Товарне сусідство  при зберіганні швидкопсуючих продуктів харчування  не дотримано, напівфабрикати без відповідного етикування, без зазначення строку придатності, якісні посвідчення на продукти відсутні. Температурний режим в холодильниках не контролюється. Приміщення магазину потребує  ремонту.

    Робочою групою власникам закладів рекомендовано усунути недоліки, зокрема: постійно приймати харчові продукти від виробників та постачальників лише з  документами, які   посвідчують їх якість та безпеку; забезпечити дотримання санітарних правил при зберіганні харчових продуктів, звернувши особливу увагу на холодові умови зберігання швидкопсуючих продуктів, дотримання термінів придатності при реалізації та товарного сусідства при зберіганні продуктів; до 31.10.2018 року забезпечити у відповідності зі ст.26 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та ст. 21 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» проходження працівниками закладів обов’язкових медичних оглядів, зокрема бактеріологічного обстеження. Особові медичні книжки працівників зберігати на робочих місцях. Негайно відсторонити від роботи працівників, які не пройшли у встановлений термін обов’язковий медичний огляд в повному обсязі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь