A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Під головуванням голови районної державної адміністрації Сергія Джоболди відбулося розширене засідання колегії районної державної адміністрації

Дата: 17.11.2017 16:17
Кількість переглядів: 698

 

    У роботі засідання колегії  взяли участь заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, начальники відділів апарату, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів  міністерств і відомств в районі, розпорядники коштів, селищний та сільські голови,  представники засобів  масової інформації району.

    На розгляд колегії райдержадміністрації виносилося питання про підсумки виконання бюджету району за 9 місяців 2017 року  та завдання з його року виконання в  ІV кварталі 2017 року; про підсумки економічного і соціального розвитку   району за   січень-вересень 2017 року; про стан виконання Указу Президента України від 22.10.2012 № 609/2012 «Про Національну стратегію профілактики соціального сирітства на період до 2020 року».

    По першому питанню інформувала присутніх заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Антоніна Черненко, – Завдяки спільним заходам, спрямованим на виконання завдань з наповнення доходів бюджетів усіх рівнів, за 9 місяців 2017 року   власні та закріплені уточнені доходи загального фонду бюджету району виконані на 107,2 відсотка.  Фактично до бюджету поступило  120,3 млн грн. Першочергово проводилося фінансування з районного бюджету  установ  соціально-культурної сфери та заходів соціального захисту населення, на які спрямовано 282,7 млн грн, що становить 95,8 відсотка обсягу видатків загального фонду.

    – Прошу зосередити Вашу увагу на  виконанні  завдань щодо мобілізації фінансових ресурсів до бюджету району, підвищення  ефективності витрачання бюджетних коштів та недопущення заборгованості із заробітної плати, соціальних виплат і спожитих енергоносіях, – звернувся до  селищного та сільських голів, керівників бюджетних установ району Сергій Джоболда та подякував більшості  сільським головам, які виділили кошти для проведення ремонтів та утримання бюджетних установ, що фінансуються з районного бюджету.

    Про підсумки економічного і соціального розвитку  району за   січень-вересень 2017 року доповіла начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Вовк, яка зазначила, що в центрі уваги перебувають питання надання допомоги учасникам АТО, вимушеним переселенцям,  енергозбереження, децентралізації, покращення транспортної інфраструктури та функціонування закладів гуманітарної сфери. Позитивна тенденція прослідковується в освоєнні капітальних інвестицій підприємствами, установами та організаціями району. Значна сума бюджетних коштів, більше 27 млн грн, направлено на ремонти доріг як комунальної власності, так і доріг загального користування місцевого значення. На сьогодні виконано ремонтних робіт на суму більше 20 млн грн.

    Також було розглянуто питання щодо стану виконання Указу Президента України від 22.10.2012 № 609/2012 «Про Національну стратегію профілактики соціального сирітства на період до 2020 року».

    Заступник військового комісара Чорнобаївського районного військового комісаріату Володимир Олійник виступив довідкою-доповіддю по обліково-призовній роботі та звернувся до селищного та сільських голів з проханням активізувати роботу по оповіщенню призовників про черговий призов громадян на строкову військову службу та роз’яснювальній роботі по службі за контрактом.

    По всіх питаннях, що були розглянуті на засіданні колегії, прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь