A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся турнір з боксу пам’яті загиблих учасників АТО

Дата: 21.05.2018 16:16
Кількість переглядів: 1088

    18-20 травня гостинна Чорнобаївщина вкотре радо зустрічала учасників, уболівальників та гостей відкритого турніру з боксу. Команда «Едельвейс» Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом тренера Олександра Воробйова зібрала юних спортсменів уже втретє.

На турнір пам'яті загиблих воїнів АТО з’їхалися близько 80 учасників. Це юні боксери з СК «Вулкан» та СК «Вікторія» м. Черкаси,  СК «Мрія» Черкаського району, СК «Легіон» Світловодська, вихованці ДЮСШ  з Маньківки, СК «Чемпіон» м. Миргород, СК «Боєць» м. Переяслав-Хмельницький, СК «Січ» м. Лубни, команди «Центуріон» та «Вертекс» із м. Золотоноша. 

    Учасників турніру привітала начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, яка побажала всім учасникам перемоги.

    У результаті запеклих поєдинків перше місце у загальнокомандному заліку посіла команда «Едельвейс» смт. Чорнобай, друге - СК «Легіон» Світловодськ, третє місце - команда з міста Переяслав-Хмельницький.

    Учасники клубу "Едельвейс" виступили з таким результатом:

    І місце – Олексієнко Богдан, Кривошея Кіра, Кривошея Каріна, Бреус Антон, Чіпа Максим, Телюк Артем, Холостий Денис, Шаповал Арсен, Моляка Назар, Голиш Сергій та Гут Єгор.

    ІІ місце - Карєнін Марк та  Руденко Сергій.

    Переможці турніру отримали грамоти, кубки та медалі.

    Секція боксу районного Центру дитячої та юнацької творчості Чорнобаївської районної ради під керівництвом тренера Олександра Воробйова працює з 2001 року. Його вихованці – учасники турнірів різного рівня: від обласних змагань з боксу до Чемпіонату Світу. За роки роботи Олександр Трохимович підготував 12 кандидатів у майстри спорту та 4 майстри спорту у  різних вікових категоріях. Виховав Призера чемпіонату Світу (Ус Олеся) та учасника Чемпіонату Європи (Мархоцький Віталій).

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь