A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Пряма мова. Юрій Ткаченко про актуальне

Дата: 07.12.2017 16:16
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

 

- про медичні новації

На Черкащині ми вирішуємо системні проблеми у сфері охорони здоров’я, а не локальні. Якщо брати діагностування хвороб, то минулого року ми оновили флюоропарк області, цьогоріч створюємо скринінгові центри «Здоров’я жінки». Одним із наших головних пріоритетів у медичній галузі є наближення якісних послуг до людей. І задля цього залучаємо всі можливі ресурси: бюджетів різних рівнів, інвесторські тощо.

З останніх проектів – осучаснення філії відділення нефрології та діалізу Черкаської обласної лікарні на Звенигородщині. Тепер максимально близько до дому пацієнти отримуватимуть справді якісну та життєво необхідну допомогу.

У відділенні встановили 10 сучасних апаратів «Фрезеніус 5008», систему очищення води та подбали про всі стандарти якості. Нинішнє осучаснення стало можливими завдяки державно-приватному партнерству. ДП «Діасервіс Плюс» інвестувало сюди близько 9 млн грн.

Додам, що на сьогодні майже 200 черкащан, що мають ниркову недостатність, отримують лікування методом гемодіалізу на базі відділення нефрології та діалізу Черкаської обласної лікарні та його філій. Окрім Звенигородки, такі вже працюють в Умані та Золотоноші. На черзі – Сміла.

– про адміністративні послуги

Електронізуємо адміністративні послуги в області. Це стане можливим завдяки під’єднанню органів влади до системи електронного документообігу. На її базі буде створено Єдиний регіональний портал адмінпослуг. Для чого це потрібно? Окрім зручності для громадян, це – дієвий механізм боротьби з корупцією.

Цей проект реалізуємо в межах програми «Електронна Черкащина». Спершу до системи під’єднаємо обласну державну адміністрацію, далі – районні адміністрації, ради, виконкоми. Завдяки порталу можна буде в електронному вигляді оформити необхідні документи. Для цього треба буде лише зайти в інтернет та ідентифікуватися у власному електронному кабінеті.

До кінця року плануємо запустити Єдиний регіональний портал адміністративних послуг із пілотним ЦНАПом. А вже з наступного – під’єднати всі такі центри до порталу, щоби він запрацював на повну потужність.

Додам, що нині в області можна отримати більше 250 адміністративних послуг. Із початку року через мережу ЦНАПів надано понад 248 тисяч адмінпослуг.

Прес-служба Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь