A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Пізнавально-профілактичний захід для школярів в рамках акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

Дата: 25.01.2017 15:15
Кількість переглядів: 893

    23 січня співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області в рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» провели для учнів школи №1 смт Чорнобай пізнавально-профілактичний захід.

    Під час зустрічі дітлахи довідалися багато цікавого про службу порятунку та вивчили життєво важливі правила з безпеки життєдіяльності. Учні дізналися про будні вогнеборців, як діють рятувальники у випадку отримання повідомлень про надзвичайну подію та про те, наскільки від їх швидких і професійних дій залежить життя людей.

    Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій нагадали хлопчикам та дівчаткам правила безпечного користування газовими та електричними приладами, зокрема електрообігрівачами. Особливу увагу надзвичайники звернули на правила безпечної поведінки під час відпочинку поблизу водойм та на кризі, наголосили про необхідність дбати про власну безпеку та безпеку оточуючих, адже немає нічого важливішого за життя та здоров’я.

    Фахівці служби порятунку також звернули увагу школярів і на правила поведінки, у разі їх поля зору потрапить підозрілий чи вибухонебезпечний предмет. – У таких випадках категорично забороняється брати до рук небезпечну знахідку, перекладати з одного місця на інше, нагрівати й кидати предмет. Виявивши вибухонебезпечні предмети, позначте місце знахідки та негайно повідомте за телефонами «101» та «102», - розповів начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Полубєхін.

 

За інформацією Чорнобаївського районного

сектору Управління ДСНС у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь