A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Увага!Створено оперативний штаб та мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги»

Дата: 19.08.2017 16:12
Кількість переглядів: 736

Фото без опису

    З метою правового захисту, швидкого реагування щодо порушених прав власників земель та землекористувачів, пов’язаних з орендою землі, з правом на урожай, протидії спроб рейдерського захоплення, крадіжок  врожаю і землі при Черкаській обласній державній адміністрації створено обласний оперативний штаб з протидії аграрному рейдерству в Черкаській області.

    14 серпня 2017 проведено перше установче засідання обласного оперативного штабу з протидії аграрному рейдерству в Черкаській області із залученням представників органів внутрішніх справ, Держгеокадастру,  ДФС,  аграрних та фермерських асоціацій Черкаської області. В подальшому засідання проводитиметься щосереди, а у разі виникнення необхідності проводитиметься  позачергово.

    Звернутися до оперативного штабу можна за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, каб. 244 або зателефонував на гарячу лінію: (0472) 33-00-27.

    З 16 серпня  на території області  розпочинають діяти мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги, утворені Головним територіальним  управлінням  юстиції у Черкаській області спільно з  Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області. Графік  консультування розроблено з урахуванням концентрації фермерських господарств у районах області, аби кожен  житель області, навіть найвіддаленіших та найменших сіл та селищ, був обізнаний  у своїх правах, механізмах їх захисту, а також мав можливість отримати якісну правовому допомогу як стосовно захисту власності, так і інших життєво важливих правових питань.

    З графіком роботи мобільних  точок доступу до системи безоплатної правової допомоги ви можете ознайомитись на сайті Головного територіального управління юстиції у Черкаській області (uprav.ck.minjust.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь