A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Загибель риби в Дніпрі

Дата: 11.08.2017 16:10
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

    Нещодавно  на березі  Кременчуцького водосховища  біля насосної станції поблизу с. Васютинці місцевими жителями було виявлено загиблу рибу.

    Представниками управління Держпродспоживслужби в Чорнобаївському районі, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та Чорнобаївського районного лабораторного відділення Золотоніського міжрайонного відділу  ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України"  з виїздом на місце проведено обстеження берегів Кременчуцького водосховища  на предмет загибелі риби.

    В районі Васютинської насосної станції та риббригади СТОВ "Дніпро" виявлено незначну кількість загиблої риби (бичків) 5-10 шт на м2.

    Зі слів очевидців, загибла риба біля берега з'явилася 2-3 дні назад і її було значно більше. Пригнало її до берега хвилею. В той час спостерігалися  загиблі особини і на значній відстані від берега.

    Вода в водосховищі  на день обстеження має чітко виражений зелений колір, що свідчить про розвиток синьо-зелених водоростей, має неприємний запах.

    Працівником Чорнобаївського районного лабораторного відділення Золотоніського міжрайонного відділу  ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України" відібрано проби води для лабораторного дослідження. 

 

За інформацією управління агропромислового

розвитку райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь