A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Керівники структурних підрозділів Чорнобаївської райдержадміністрації отримали правову консультацію щодо приведення нормативно-правових актів у відповідність до Конституції України та чинного законодавства

Дата: 30.08.2017 16:09
Кількість переглядів: 657

   

    30 серпня керівник апарату   райдержадміністрації Оксана Брагінець провела засідання комісії з питань перегляду нормативно-правових актів та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

 - Згідно розпорядження райдержадміністрації від 12.10.2016 р. № 166 утворено комісію з питань перегляду нормативно-правових актів та згідно плану роботи райдержадміністрації в серпні місяці 2017 року передбачено її засідання, - зазначила голова комісії Оксана Брагінець.

    Про  перегляд  розпоряджень райдержадміністрації за І півріччя 2017 року та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства доповіла начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації  Любов Лисенко.

      У своєму виступі вона зазначила, що за І квартал 2017 року всього переглянуто 112 розпоряджень. В результаті перегляду встановлено 2 розпорядження, які втратили чинність, 7 розпоряджень термін дії яких вичерпано.

   На засіданні перед присутніми виступив член комісії головний спеціаліст відділу реєстрації нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Черкаській області М. Поліщук, який зазначив, що  у квітні 2017 року консультативна рада з питань реєстрації нормативно-правових актів прийняла рішення щодо надання методичної допомоги районним державним адміністраціям та структурним підрозділам. Сьогодні надано методичну допомогу відділу освіти райдержадміністрації. Крім того він вказав на необхідність перегляду розпоряджень про утворення консультативно-дорадчих органів.

   По закінченню роботи рішенням членів комісії було дано доручення:

  • юридичному відділу апарату райдержадміністрації провести перегляд нормативно-правових актів за ІІ півріччя 2017 року у відповідність до Конституції України та інших актів законодавства України, розпоряджень райдержадміністрації.
  • відділу економіки та Чорнобаївському районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді підготувати проекти розпоряджень райдержадміністрації про визнання такими, що втратили чинність вказаних ними розпоряджень та подати їх на державну реєстрацію до головного територіального управління юстиції в Черкаській області.   
  • відділу з питань організації діяльності Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації подати на погодження до Черкаської обласної організації інвалідів «Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» проект розпорядження «Про внесення змін до Регламенту Центру надання адміністративних послуг Чорнобаївської районної державної адміністрації».
  • управлінню АПК підготувати проекти розпоряджень райдержадміністрації про визнання такими, що втратили чинність вказаних ними розпоряджень.                                                                                                                                             

                                                                                        За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                                                            та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь