A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині відзначили кращих працівників агропромислового комплексу району

Дата: 17.11.2017 16:08
Кількість переглядів: 765

    З нагоди професійного свята кращі працівники агропромислового комплексу Чорнобаївського району зібралися в приміщенні районного будинку культури.

    Хлібом з нового урожаю – запашним духмяним короваєм, щедро частували присутніх в глядацькій залі.

    – В усі часи, хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання, а людей, які володіють мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва по праву називають годувальниками, – з вітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Сергій  Джоболда. – Лише завдяки вашому  умілому господарюванню, дорогі трударі, потужний аграрний потенціал району дає добру віддачу. Земля щедро винагороджує тих, хто про неї дбає.

    Цього року видались складні погодні умови, які завадили  отримати високий урожай. Але  не зважаючи на це за підсумками цьогорічного збору ранніх зернових та зернобобових культур вал по всіх категоріях господарств становить 50 тис тонн і район впевнено зайняв  3-ю лідируючу позицію в області.

    Зі словами щирих побажань до аграріїв також звернулися Почесний голова Асоціації «Незалежне об`єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко та голова асоціації сільськогосподарських товаровиробників Чорнобаївського району Сергій Лихошерст.

    Грамотами Чорнобаївської районної державної адміністрації за старанну  працю, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства та Подяками Асоціації "Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району Черкаської області" та Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Чорнобаївського району за значний особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району та з нагоди свята – Дня працівника сільського господарства нагороджені кращі трударі Чорнобаївщини.

    Подякою асоціації спеціалістів охорони праці Черкащини за вагомий внесок в охорону праці, створення та пропаганду безпечних і нешкідливих умов праці на виробництві та з нагоди Дня працівника сільського господарства нагороджено Григорія Гамагіна – інженера з охорони праці сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю  "Кліщинське".

    Щирими оплесками учасники заходу привітали людей, які самовіддано працювали у сфері сільського господарства заради добробуту Чорнобаївського району – Героїв соціалістичної праці та Заслужених працівників сільського господарства України. Від Асоціації сільськогосподарських товаровиробників району та Асоціації «Незалежне об`єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» ветерани праці отримали пам’ятні подарунки.

    Святковий настрій присутнім подарували творчі колективи Канівського училища культури і мистецтва.

 

 

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь