A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Підтримай Вікімандри українською

Дата: 18.01.2018 16:08
Кількість переглядів: 533

    З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською», мета якого — наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн путівника довідковою інформацією про подорожі українською та іншими мовами.

    Вікімандри – один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія. Метою проекту Вікімандри є створення вільних ілюстрованих путівників різними мовами світу.

    Завданням конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» є наповнення вільного путівника довідковою інформацією про подорожі українською мовою, та надання практичної інформації про Україну іншими мовами. Проект Вікімандри має потенціал стати найповнішим вільним путівником, що міститиме найбільшу кількість цікавої та важливої інформації. ГО «Вікімедіа Україна» готова провести тренінги з редагування Вікімандрів.

    У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів — створювати нові та покращувати статті у Вікімандрах українською мовою, а також створювати нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами. Учасники мають бути зареєстрованими у Вікіпроектах (зробити це можна за посиланням у правому верхньому куті).

    Призовий фонд конкурсу становить 16 тисяч гривень. Головний приз — туристична поїздка в межах України. 2-10 місця у загальному заліку — сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя тощо.

    Організатори конкурсу вважають, що проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових мандрівок, а головне — створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.

    Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитися за лінком.

    Приклади оформлення статей про міста, маршрути, аеропорти:

    На Говерлу і Прутецькі водоспадиКиївМехіко (аеропорт)

    Перед написанням статті необхідно ознайомитись з матеріалами на сторінці Вікімандри: Довідка.

    З пропозиціями щодо співпраці та запитаннями звертатися до організаційного комітету конкурсу: wmua-staff@wikimedia.org.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь