A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Міжнародний день захисту дітей відвідали родину померлого АТОвця

Дата: 01.06.2018 16:07
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Та це не тільки веселе свято для малечі, а й нагадування суспільству про необхідність дбати про кожну дитину.  

      Тож у день захисту дітей голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда, перший заступник голови РДА Валентина Стилик, сільський голова Богодухівки Ірина Олашин та директор СТОВ «Богодухівське» Олександр Ворона відвідали родину померлого учасника АТО Володимира Тарасенка. Після смерті Володимира Тарасенка його дружина Людмила Андріївна сама виховує двох доньок – Юлію та Світлану.

    - Вітаємо вас із Днем захисту дітей та першим днем літа. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра, сімейного затишку, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми! – привітав дівчат Сергій Миколайович. - Ми лишаємося дітьми, доки поруч із нами є мама, поки вона про нас піклується, дбає. Бережіть, цінуйте і поважайте свою маму, – додала Валентина Борисівна.

    Старша донька Тарасенків Юлія цього року закінчує школу, тож їй побажали успішно скласти ЗНО та вступити до обраного ВНЗ. У подарунок до свята дівчата отримали кошики із солодощами та фруктами, а також грошовий подарунок від голови РДА.

Фото без опису

    Вітання і грошовий подарунок родина отримала і від СТОВ «Богодухівське». Його вручив директор господарства Олександр Ворона.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,
інформаційної діяльності та звернень громадян
апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь