A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено виїзний прийом громадян та перевірку закладів торгівлі в Новоукраїнці

Дата: 06.06.2018 16:06
Кількість переглядів: 622

     6 червня перший заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Валентина Стилик здійснила робочу поїздку до Новоукраїнки.

    У ході робочої поїздки Валентина Борисівна провела особистий прийом громадян. Спільно із сільським головою Анатолієм Вольвачем було обговорено проблемні питання функціонування громади, а саме проблеми з водопостачанням.

    Також Валентина Стилик відвідала Новоукраїнський сільський будинок культури, де було обговорено стан функціонування закладу та його потреби. Нагадаємо, що в 2017 році було здійснено поточний ремонт даху приміщення за субвенційні кошти сільського бюджету в сумі 19 тис. 265 грн.

    Далі перший заступник голови райдержадміністрації відвідала навчально-виховний комплекс, де наразі діє пришкільний табір. Всього табір відвідує 24 учні, які забезпечені 2-х разовим харчуванням.

    Відвідавши Новоукраїнський фельдшерсько-акушерський пункт було обговорено питання облаштування внутрішньої вбиральні.

    Цього ж дня робоча група райдержадміністрації провела перевірку 3 закладів торгівлі в Новоукраїнській територіальній громаді. Її метою був контроль за якістю продуктів, умовами їх реалізації, дотриманням санітарних вимог, забезпечення офіційного працевлаштування працівників та перевірка дотримання власниками закладів продажу підакцизних товарів згідно чинного законодавства (через касові апарати).

    В магазині ПП Івко забезпечено зберігання продуктів, відповідно до санітарних вимог, проте не на всі продукти є в наявності супровідні документи. Куточок споживача відсутній. Працівник працевлаштований згідно чинного законодавства, але на робочому місці відсутня медична книжка.

    В промисловому магазині ПП Махиня Р.М. під час перевірки була незареєстрована особа, куточок споживача відсутній.

    В магазині  ПП Цимбал В.І. працівник працевлаштований згідно чинного законодавства, але медичний огляд дійсний до 29.05.2018 року. Відсутнє товарне сусідство, риба та напівфабрикати без відповідного етикування, без зазначення строку придатності.

    За результатами перевірки власники магазинів отримали рекомендації  забезпечити дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь