A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На сесії районної ради прийнято районний бюджет на 2018 рік

Дата: 22.12.2017 16:05
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису

    Основний фінансовий документ Чорнобаївського району 2018 року затверджений сьогодні, 22 грудня, на ХХІІ позачерговій сесії районної ради VІІ скликання.

    По даному питанню доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко, який довів до відома депутатів районної ради та присутніх, що дохідна  частина районного бюджету запланована в сумі 397,2 млн грн, в тому числі за рахунок власних надходжень районного бюджету в сумі 75,1 млн грн. В зв’язку зі зменшенням в порівнянні з 2017 роком надходження додаткової дотації з держбюджету,  майже на 13 млн грн, планування видаткової частини бюджету було дуже непростим.

    Так, потреба бюджетними установами була подана більше, ніж на 12 млн грн  від наявного  ресурсу.

    Проте, крім того існує дефіцит по заробітній платі по установах освіти, культури, охорони здоров’я, терцентру, РФОКу в сумі  4,6 млн грн. Дефіцит виник в зв’язку з тим, що не всі сільські ради виділили достатню субвенцію до районного бюджету на утримання закладів, які знаходяться на їх території.

    - При уточненні вільного залишку районного бюджету та бюджетів сіл та селища району буде забезпечено призначення по дефіциту по заробітній платі з нарахуванням в розмірі 4,6 млн грн, - зазначив Сергій Джоболда.

    На сесії районної ради також затверджено районні програми на 2018 рік, які подані районною державною адміністрацією: «Про районну програму боротьби з амброзією полинистою у Чорнобаївському районі Черкаської області на 2018-2021 роки», «Про програму підтримки розвитку сільськогосподарських кооперативів у Чорнобаївському районі на період 2018-2020 роки», «Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва Чорнобаївського району на 2017-2018 роки», «Про районну програму реформування і розвиток житлово-комунального господарства Чорнобаївського району на 2015-2019 роки зі змінами від 31.03.2016, 20.09.2016», «Про районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки».

    Загалом двадцять другою сесією Чорнобаївської районної ради було прийнято 22 рішення щодо подальшого соціально-економічного розвитку району.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь