A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У школах Чорнобаївщини розпочався новий навчальний рік

Дата: 01.09.2020 16:13
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

Цьогорічний перший дзвоник у школах району, як і всієї країни, продзвенів в особливих умовах, спричинених пандемією коронавірусної хвороби.

Сьогодні  Черкащина перебуває в безпечній «зеленій» карантинній зоні, що дало змогу повноцінно розпочати освітній процес у звичний для вчителів, учнів та батьків спосіб,але відповідно до розроблених регламентів роботи. Педагоги отримали всі необхідні рекомендації щодо роботи в умовах карантину.  День знань обійшовся без традиційних святкувань, навчальні заклади організували святкові лінійки в основному тільки для першокласників та випускників. Для їхньої безпеки свято  відбувалося на свіжому повітрі з дотриманням дистанції.

Фото без опису

Цього дня голова Чорнобаївської районної державної адміністрації Анатолій Писаренко побував у Чорнобаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 та привітав учнів, їхніх батьків і вчителів з Днем знань.

  • 1 вересня завжди було хвилюючим днем, адже попереду – важливий період пізнання нового. Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів.Дорогі діти, нехай кожен учбовий день буде світлим, радісним і плідним. Впевнений, що зерна знань, які Ваші вчителі та батьки посіють у Ваших юних душах, зростуть урожаєм мудрості та натхнення на благо Батьківщини.Наснаги й витримки батькам у новому навчальному році. Щира вдячність шановним педагогам за самовіддану працю та бездоганне виконання найвідповідальнішої місії – виховання підростаючого покоління.Бажаю Вам незабутніх миттєвостей шкільного життя та справжніх відкриттів. Зі святом! – зазначив Анатолій Миколайович.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь