A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Працівники освітніх закладів забезпечені засобами індивідуального захисту, – Ольга Чепка про готовність до навчального року (відео)

Дата: 01.09.2020 08:26
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

Всі заклади освіти готові до початку нового навчального року. Працівників навчальних закладів забезпечили необхідними засобами захисту. Про це сказала начальниця управління освіти і науки Черкаської ОДА Ольга Чепка на сьогоднішньому брифінгу щодо епідемічної ситуації в області.

– Ми спільно із керівницею управління охорони здоров’я сьогодні були в кількох школах області. Усі директори і вчителі застосували засоби захисту, щоб розпочати навчальний рік у звичайний спосіб. Є школи, які навіть створили “зелені” класи. Вони винесли парти в сад, щоб в інший спосіб проводити заняття, – каже Ольга Чепка.

За словами головної освітянки області, працівників усіх освітніх закладів Черкащини забезпечили достатньою кількістю масок з розрахунку “одна маска на три години”. Крім масок працівників забезпечили окулярами, щитками, дезінфекційними засобами, засобами для обробки усіх видів поверхонь.

Також вживатимуть інші заходи, щоб запобігти поширенню коронавірусу: розмежовуватимуть учнів, мінімізуватимуть їхні зустрічі в коридорах, відкриватимуть кілька входів до навчального закладу, перевірятимуть температуру. 

Нагадаємо, що в межах інформаційної кампанії розроблено матеріали, які допоможуть директорам, вчителям, батькам та учням підготуватись до роботи і навчання у нових умовах. Вся докладна інформація та матеріали доступні на mon-covid19.info/schools.

Друковані постери щодо правил респіраторної гігієни, рекомендацій щодо безпечних умов навчання та особливості різних форматів навчання буде надіслано у школи, а електронні версії будуть доступні для завантаження на mon-covid19.info/schools.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь