A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено робочу нараду райдержадміністрації щодо скидання неочищених стоків в каналізаційну систему смт Чорнобай приватним підприємством «Імперіал Плюс»

Дата: 28.08.2020 08:12
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

27.08.2020 голова райдержадміністрації Анатолій Писаренко, за участі головного спеціаліста управління екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Аксютки, селищного голови Алли Мірошниченко, представників Чорнобаївського КП «ВУЖКГ» та представника ПП «Імперіал Плюс», провів робочу нараду щодо скидання неочищених стоків в каналізаційну систему смт Чорнобай приватним підприємством «Імперіал Плюс».

         Керівник Чорнобаївського КП «ВУЖКГ» Руслан Чуб поінформував присутніх про результати лабораторних досліджень стоків промислового виробництва ПП «Імперіал Плюс».  Головний бухгалтер ПП «Імперіал Плюс» Жанна Безкоровна  повідомила що підприємство наразі консультується з науковцями щодо облаштування локальних очисних споруд на території підприємства та очікує пропозиції від проектних організацій щодо вартості проекту та особливостей будівництва локальних очисних споруд.

Головою райдержадміністрації за результатами наради дано доручення Чорнобаївській селищній раді та Чорнобаївському КП «ВУЖКГ щодо необхідності приймання стоків відповідно до правил приймання стічних вод в систему комунальної каналізації смт. Чорнобай.

ПП «Імперіал Плюс» було дано доручення невідкладно вирішити питання очищення стоків в промисловому виробництві із залученням науковців, фахівців-екологів з використанням сучасних методів і технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь