A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

#Велике будівництво на Чорнобаївщині триває

Дата: 12.08.2020 08:18
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

В рамках реалізації програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення на автомобільній дорозі О241918 /ст. Пальмира- Чорнобай-Іркліїв/Богодухівка-Красенівка-Привітне, км 3+287 –км 14+700, окремими ділянками (між смт. Чорнобай в напрямку с. Богодухівка до с. Іванівка) наразі відбуваються роботи щодо фрезерування асфальтобетонного покриття та ліквідовується ямковість.

10 серпня голова райдержадміністрації Анатолій Писаренко перевірив хід виконання робіт на автомобільній дорозі.

Фото без опису

Також було здійснено виїзд з метою контролю за дотриманням термінів виконання робіт до районного спортивного комплексу, де відбуваються роботи по реконструкції частини будівлі Чорнобаївського районного спортивного комплексу (приміщення басейну з улаштуванням альтернативних джерел електроенергії). Проведено роботи по укладанню плитки в чоловічій та жіночій роздягальнях та душових кімнатах, здійснено фарбування радіаторів. Роботи виконуються згідно графіка.

Фото без опису

Проведено демонтажні роботи частини підлоги та облицювання стін в холі відповідно до реалізації проекту «Капітальний ремонт борцівського залу та частини приміщень 1-го поверху Чорнобаївського районного спортивного комплексу по вул. Спортивна 5, смт. Чорнобай, Черкаської обл.». ТОВ «ЧЕРКАСИМІСЬКБУДПРОЕКТ» наразі виконує демонтажні роботи в холі спортивного комплексу. Частково укладено плитку на підлозі. Наразі відбуваються підготовчі роботи до штукатурення стін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь