A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулося засідання комісії для формування пропозицій щодо спрямування у 2020 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

Дата: 05.08.2020 11:05
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Стилик В.Б. відбулося засідання комісії  для формування пропозицій щодо спрямування у 2020 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На квартирному обліку сільських та селищної ради району перебуває 25 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з числа, які потребують забезпечення житлом. У 2019 році трьом особам з числа даної категорії осіб виділені кошти з  державного бюджету на виплату грошової компенсації  для отримання житлових приміщень, одна з яких у 2020 році придбала житло.

         З метою формування пропозицій щодо спрямування у 2020 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа комісія вирішила спрямувати субвенцію з державного бюджету у 2020 році за напрямом - виплата грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей з метою придбання житла.

Фото без опису

Також, члени комісії одноголосним рішенням затвердили загальний список дітей- сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з числа, які перебувають на квартирному обліку і потребують поліпшення житлових умов в кількості 25 осіб та визначили,  що сума потреби  субвенції з державного бюджету в 2020 році, яка буде спрямована на виплату грошової компенсації дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам з числа за належні їм житлові приміщення, становить 10 019 740 гривень (десять мільйонів дев’ятнадцять  тисяч  сімсот сорок тисяч гривень).

           Питання забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і надалі залишатиметься у числі пріоритетних напрямків державної політики.

 

 

 

 

Начальник служби                                                                    Ю.М.Волох

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь