A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

#Велике будівництво на Чорнобаївщині

Дата: 04.08.2020 09:04
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення підрядною організацією ПП «Дорстрой» здійснено ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення: О 241918 /ст. Пальмира-Чорнобай-Іркліїв/-Богодухівка-Красенівка-Привітне на км 5+660 – км 5+960 та О 241920 Чорнобай – Мохнач км 7+000- км 8+006. На часі проведення робіт  щодо планування узбіч, підсипання ґрунту та нанесення дорожньої розмітки.

03 серпня голова райдержадміністрації Анатолій Писаренко  разом з першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Стилик перевірили хід робіт на автомобільній дорозі О 241918.

Фото без описуФото без опису

Також 31.07.2020 було здійснено виїзд з метою контролю на автомобільну дорогу загального користування місцевого значення О 241920 Чорнобай -  Мохнач, де на протяжності дороги км 7+000 – км 8+006 (між смт. Чорнобай та с. Веселий Хутір) проведено роботи щодо укладання асфальтобетонної суміші.

Дані роботи відбуваються в рамках реалізації програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь