A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Щодо ремонту доріг загального користування державного та місцевого значення

Дата: 28.07.2020 08:38
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

За рахунок коштів з експлуатаційного утримання підрядною організацією Канів –Граніт здійснено ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т -24-17 /Н-08/-Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця–Лубникм 22+ 000 – км 29+262 (від с. Хрестителеве до межі з Полтавською областю). Додатково були проведені роботи щодо видалення порослі та планування узбіч.

27 липня голова райдержадміністрації Анатолій Писаренко  разом з заступником керівника секретаріату,депутатом районної ради Анатолієм Чупруном перевірили якість робіт на даній автомобільній дорозі.

                Також було здійснено виїзд з метою контролю на автомобільну дорогу загального користування місцевого значення О241918 /ст. Пальмира- Чорнобай-Іркліїв/Богодухівка-Красенівка-Привітне, де на протяжності дороги км 5+660 –км 5+960(на початку с. Богодухівка) наразі відбуваються роботи щодо вирівнювання дорожнього полотна за рахунок підсипання щебеню та його ущільнення. Здійснюються підготовчі роботи до укладання асфальтобетонного покриття. Дані роботи відбуваються в рамках реалізації програми «Велике будівництво», ініційованої президентом України Володимиром Зеленським.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь