A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулося планове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 16.07.2020 15:10
Кількість переглядів: 546

16 липня 2020 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Стилик В.Б. відбулося планове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини, на якому були розглянуті важливі питання пов’язані із захистом  прав дітей, які проживають у сімях, що потрапили у складні життєві обставини та правом дітей на виховання в сім’ї.

         Зокрема, одноголосним рішення комісії, матір, яка виховує 5 –ти місячну  дитину та неналежним чином здійснює догляд за нею вирішено притягнути до адміністративної відповідальності. Також її зобовязано пройти медичне обстеження та лікування дитини, усунути незадовільні умови проживання у будинку. В разі ігнорування рішення та рекомендацій комісії будуть вжиті заходи щодо вилучення від матері малолітньої дитини.

Аналогічне рішення було винесене комісією щодо батьків, в сім’ї яких виховується дитина з інвалідністю віком 8 років. Органом опіки та піклування будуть вжиті заходи щодо направлення дитини на навчання до спеціального державного закладу не порушуючи її права на виховання в сім’ї.   

Після розгляду заяви, заслуховування думок членів комісії надано дозвіл на влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування в сім’ю піклувальника.

Також, було затверджено  індивідуальні плани соціального захисту, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь