A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Звернення голови Чорнобаївської районної державної адміністрації

Дата: 24.06.2020 14:25
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

Шановні жителі району!

Цього року перед усім світом і Україною постав серйозний виклик – боротьба з надзвичайно небезпечним вірусом.

Завдяки вчасному запровадженню карантинних заходів на території всієї країни нам вдалося запобігти широкому розповсюдженню коронавірусу. Тож, зважаючи на ситуацію, Уряд поступово знімає запроваджені обмеження. На жаль, багато людей сприймають пом’якшення карантину як його повну відміну: перестають носити маски, дотримуватися безпечної дистанції, користуватися засобами дезінфекції.   

Тож нагадуємо Вам: карантин продовжено до 31 липня. Так, епідемічна ситуація в області відповідає ознакам для послаблення протиепідемічних заходів. За останні 7 днів на території району випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на щастя, не зафіксовано. Однак кількість хворих в області зростає щодня. У сусідньому Золотоніському районі їх уже більше 30, а в Драбівському – 26. Тож небезпека нікуди не зникла.    

Сьогодні вся діяльність органів влади спрямована на те, аби стримати поширення коронавірусної інфекції. Зокрема, районною комісією ТЕБ і НС рекомендовано органам держвлади, підприємствам, установам, організаціям на період дії карантину внести зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9, 10 чи більш пізній годині для суб’єктів господарювання, які провадять свою діяльність у таких видах економічної діяльності: оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів, поштова та кур’єрська діяльність, тимчасове розміщування та організація харчування, страхова діяльність, освіта, надання соціальної допомоги, мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

Тож звертаюся до всіх голів сільських рад, керівників підприємств та організацій району: протидія розповсюдженню коронавірусу на території району має бути нині питанням №1 для кожного з нас. Неухильно дотримуйтеся рекомендацій, розроблених районною протиепідемічною комісією, проводьте роз’яснювальну роботу, говоріть із людьми, пояснюйте їм усю небезпеку, яку несе COVID-19, та необхідність дотримуватися усіх карантинних заходів. Показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в ситуації, що склалася.

Шановні земляки! Давайте ставитися з розумінням до ситуації. Сьогодні, як ніколи, ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше ми поставимося до виконання карантинних заходів, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя.

Сподіваюся на ваше розуміння та відповідальність.

Здоров’я нам усім!

 

 

Голова районної державної адміністрації      Анатолій Писаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь