A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Перша відправка призовників призову 2020 року

Дата: 15.06.2020 16:33
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

Сьогодні 15 червня  на території Чорнобаївського районного військового комісаріату на виконання Указу Президента України №13/2020«Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році»  відбулася перша   відправка призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України. Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі.

Фото без опису

Отримувати знання з військової справи та захисту державної цілісності будуть Бреус Олег з с. Григорівка,  Сильчук Тарас   з  смт Чорнобай ,Калініченко Богдан  з с. Богодухівка та  Брисаєв Валентин з с.Красенівка. Також   готується до відправки у війська 17 червня Гусак Вячеслав з с. Богодухівка.

Фото без описуДо майбутніх захисників звернувся   голова Чорнобаївської райдержадміністрації Анатолій Писаренко. Він подякував хлопцям за їхній вибір та зазначив, що в майбутньому  їхні діти будуть ними пишатися. Також  він зазначив, що  в районні прийнята та діє цільова програма  надання матеріальної підтримки Чорнобаївському РВК при проведенні призову та надання одноразової матеріальної допомоги особам, які зараховані на військову службу за контрактом та призвані на строкову військову службу на 2017-2021 роки, якою передбачено виплату усім призовникам одноразової  матеріальної допомоги у розмірі 10 тис. грн.

Фото без опису

Насамкінець  Анатолій Писаренко побажав призовникам міцного здоров’я, успіхів у службі та добросовісного виконання свого обов’язку.

 

Після урочистостей хлопці відбули на обласний збірний пункт у м. Черкаси.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь