A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Вихованців «Теплого дому» привітали з Міжнародним Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2020 16:50
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Цього дня традиційно на Чорнобаївщині проводяться заходи, присвячені розвитку та дозвіллю дітей, однак цього року через карантинні заходи традиційних святкувань не було. Тож представники районної влади відвідали дітей, які на сьогодні найбільше потребують уваги.Фото без опису

Голова райдержадміністрації Анатолій Писаренко відвідав доньок померлого учасника АТО Володимира Тарасенка в селі Богодухівка. Після смерті Володимира Тарасенка, його дружина Людмила сама виховує двох доньок – Юлію та Світлану. Анатолій Писаренко привітав дівчат зі святом і вручив подарунки.

Цього ж дня Анатолій Писаренко та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Юрій Волох відвідали п’ятьох дітей, позбавлених батьківського піклування, які тимчасово перебувають в Комунальному Закладі «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської обласної ради». Поспілкувалися, привітали їх зі святом, вручили їм подарунки та солодощі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме у дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Тож обов’язок родини, навчально-виховних закладів, органів влади та громадськості забезпечити їм належний рівень виховання та дотримання прав дитинства, зазначив Анатолій Писаренко.

Голова райдержадміністрації зустрівся з директором закладу Мирославою Бондар, подякував їй за постійну турботу про дітей, які залишились без батьківського піклування, любові та уваги.

Спонсорську допомогу в придбанні подарунків та солодощів для дітей надав засновник СТОВ «АГРОКО» Ігор Потапенко.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь