A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні Чорнобаївці!

Дата: 29.05.2020 14:13
Кількість переглядів: 567

Міжнародний день захисту дітей

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме у дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Тож обов’язок родини, навчально-виховних закладів, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітлахів, забезпечити їм належний рівень виховання та дотримання прав дитинства.

Упевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Водночас це й свято тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Щиро дякуємо всім, хто вкладає свою душу у виховання наших дітей, – вчителям, вихователям, тренерам, соціальним працівникам. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.

Любі діти! Ви – майбутнє України, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Шановні батьки! Бажаємо Вам міцного здоров’я, батьківської мудрості, впевненості в завтрашньому дні, наполегливої і натхненої праці на благо Ваших дітей та України!

 

Голова Чорнобаївської районної

державної адміністрації                               Анатолій Писаренко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь