A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Обстеження умов проживання дітей, які повернулися з закладів інституційного догляду та перебувають вдома на час карантину

Дата: 26.05.2020 12:06
Кількість переглядів: 751

Впровадження послуги патронату над дитиною - Офіційний сайт села ...

На території Чорнобаївського району діють обмеження у зв’язку з карантином через поширення коронавірусної хвороби. На цей час посилено нагляд та контроль за сім’ями з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та сім’ями, в яких діти повернулись із закладів інституційного догляду. Постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед сімей, осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах, про ознаки захворювання COVID-19, його симптоми, правила індивідуального захисту, алгоритму дій у разі наявності у батьків або дітей ознак захворювання.

 

Фото без описуФото без опису

 

Так, 22.05.2020 року працівниками центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді та служби у справах дітей було здійснено виїзд по сім’ях, де діти повернулися з  інституційних закладів, та перебувають у складних життєвих обставинах  в с. Лукашівка, с. Вишнівка та с. Новоселиця, під час яких проведено обстеження 4 сімей, де перебуває таких 7 дітей.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

В результаті обстежень було виявлено, що основними проблемами цих сімей є недостатнє матеріальне забезпечення, погані житлові умови, невміння батьків знаходити належні прийоми і методи виховання дітей з особливими фізичними потребами.

З батьками проводилась профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалась консультативна допомога стосовно неналежного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання та здійснення нагляду за станом дистанційного навчання дітей. Також проведені бесіди з дітьми щодо правил поведінки, особистої гігієни та щодо навчання в умовах карантину.

 

 

 

 

Провідний фахівець

із соціальної роботи                                                         Марина Рудянчук

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь