A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

15 травня - Міжнародний день сім’ї

Дата: 18.05.2020 09:39
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Справжня цінність у житті – це рідні і близькі люди. Родина — це база для  зростання здорової дитини, це світ, в якому людина навчається жити. Вона має забезпечувати їй достатні матеріальні та педагогічні умови для інтелектуального, фізичного, морального та духовного розвитку.

Фото без опису

Тому, 15 травня 2020 року, в Міжнародний день сім’ї, працівники Чорнобаївського РЦСССДМ спільно з Службою в справах дітей Чорнобаївської РДА відвідали багатодітні родини та сім`ї, що потрапили в складні життєві обставини  Новожиттівської сільської ради.

Фото без опису

Спільно з сільським головою, було відвідано 4 сім`ї, в яких  виховується 16 дітей. В ході роботи було перевірено матеріально-побутові умови проживання сімей, здійснено оцінку їх потреб; батьків проінформували стосовно діючого законодавства та заходів соціального захисту; провели консультаційно-роз’яснювальну щодо надання документів, необхідних для встановлення статусу багатодітної родини й видачі відповідних посвідчень.

Фото без опису

Завдяки підтримці Волонтерської ініціативи «Центр Гостинності» (м.Черкаси), багатодітним сім`ям, які в період карантину втратили можливість заробітку  та потребують підтримки,  було передано продуктові набори.

Фото без опису

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям для їхнього щасливого майбутнього. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – спільна справа, обов’язок суспільства та держави.

Тож у Міжнародний день сім'ї хочемо побажати всім родинам міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості сімейних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.

Фото без опису

 

Чорнобаївський районний центр соціальних служб

для сім`ї, дітей та молоді

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь