A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

ПРО ПРИПИНЕННЯ СПОЖИВАННЯ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!!!!

Дата: 22.04.2020 12:42
Кількість переглядів: 3074

Увага! Припинення газопостачання!... - Лохвицька міська рада ...

         Золотоніське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів планує провести   ремонтні роботи з повним припиненням газопостачання  від ГРС Мала Бурімка та ГРС Богодухівка терміном на 8 годин. Роботи планується проводитись з 08.00 до 16.00 28.04.2020.

         Чорнобаївська дільниця Золотоніського відділення АТ «Черкасигаз» просить населення та підприємства повністю припинити споживання природного газу для будь - яких потреб терміном на 8 годин.

         В разі відбору газу з мереж на будь-які потреби відбудеться падіння тиску, а згодом і повна відсутність природного газу в системі газопостачання, що як - наслідок призведе до тривалого, технологічно складного та дороговартісного відновлення роботи газопроводів та газового обладнання на

них. Наголошуємо, що на час виконання згаданих робіт газ в мережах буде присутній, але його кількість буде обмеженою, що не дозволить його використання.

         Тому, виходячи з зазначеного просимо Вас з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, припинити споживання газу та спільними зусиллями не допустити аварійної ситуації на газових мережах.

 

Перелік населених пунктів ГРС Мала Бурімка:

с. Мала Бурімка, с. Велика Бурімка, с. Михайлівка, с. Лукашівка, с. Веселий Поділ, с. Вишнівка, с. Григорівка, с. Новоселиця, с. Веселий Хутір, с. Степове, с. Старий Коврай, с. Мирне, с. Лящівка, с. Мохнач, с. Новоукраїнка.

 

Перелік населених пунктів ГРС Богодухівка:

с. Богодухівка, с. Привітне, , с.Франківка, с. Бакаєве, с. Красенівка, с. Іванівка, с.Хрестителеве, с. Мар’янівка, с. Нове Життя, с.Тарасівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь