A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Як ЦНАПи області працюють під час карантину

Дата: 31.03.2020 11:54
Кількість переглядів: 484

Адміністративні послуги доступні для мешканців Черкащини і в період карантину. Переважно всі ЦНАПи області продовжують свою роботу задля задоволення потреб населення. Тому мешканці регіону, як і раніше, можуть звернутися до центрів за отриманням адмінпослуг, інформують в Департаменті регіонального розвитку облдержадміністрації.

ЦНАПи області працюють з урахуванням рекомендацій профілактичних заходів в умовах карантину. Переважно надаються ті послуги, які визначені Міністерство цифрової трансформації України як невідкладні. Чи можна буде отримати інші послуги, кожен ЦНАП визначає самостійно, з урахуванням епідеміологічного стану на відповідній території.

Так, згідно з прийнятими рішеннями, ЦНАПи міста Умань, Маньківської, Уманської, Чорнобаївської, Кам’янської райдержадміністрацій та Шполянської об’єднаної громади призупинили прийом громадян, тому послуги можна отримати виключно онлайн. Мешканців Чигиринського та Канівського районів обслуговують наразі ЦНАПи відповідних об’єднаних громад.

Одночасно, громадянам рекомендується оформлені звернення, заяви, документи направляти поштою, залишати у скриньці для скарг і пропозицій або направляти електронною поштою. Також наголошуємо на можливості отримання адміністративних послуг за допомогою електронних сервісів.

Нагадуємо, що в області створено Єдиний регіональний Портал адміністративних послуг Черкаської області на якому розміщена інформація про 442 адміністративні послуги, з яких 129 послуг надаються в електронному вигляді, через посилання на інформаційні ресурси міністерств.

ЦНАПи, які продовжили особистий прийом мешканців, суворо дотримуються карантинного режиму. Приміщення за графіком дезінфікують та провітрюють. Всередину пускають обмежену кількість людей – по одному відвідувачу на одного адміністратора.

З детальною інформацією про графік та режим роботи ЦНАП, контактними номерами телефонів, обмеження доступу до адміністративних будівель, призупинення особистого прийому громадян адміністраторами та запровадження дистанційної форми роботи, можна ознайомитися на офіційних веб-сайтах органів що утворили такі центри і в оголошеннях, які розміщені на інформаційних стендах та у соціальних мережах.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь