A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні жителі району!

Дата: 26.03.2020 16:22
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Шановні жителі району!

 

Чорнобаївська районна державна адміністрація інформує, що відповідно до розпоряджень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у торговельних закладах, банках та закладах страхової діяльності діють обмеження щодо перебування відвідувачів із розрахунку 1 особа на 10 квадратних метрів площі.

Керівництво закладів має забезпечити нанесення розмітки на підлозі торгівельного приміщення біля кас для обмеження дистанції між відвідувачами у чергах не ближче 1,5 м, а також проведення дезінфекційної обробки приміщень.

Також інформуємо, що з 8 до 9 ранку у магазинах та аптеках рекомендовано запровадити годину відвідувань для людей літнього віку. Таке рішення дозволить мінімізувати контакти цієї вікової категорії громадян з іншими. Оскільки саме люди старшого віку перебувають в групі ризику та найбільше наражаються на небезпеку захворювання на COVID-19. Однак такий час не є обмежувальним. Люди старшого віку можуть купувати продукти впродовж дня. У той же час ми звертаємося до всіх жителів району поставитися з розумінням до ситуації, аби особи зазначеної вікової категорії мали змогу скупитися у визначену для них годину.

Що стосується закладів ритуальних послуг, то вони продовжують працювати у телефонному режимі і надавати послуги у разі потреби.

Також укотре нагадуємо про відповідальність за порушення умов самоізоляції особами, які нещодавно прибули з країн, де зафіксовані спалахи коронавірусу.

 

Шановні чорнобаївці,

Якщо ви бачите, що хтось не дотримується карантинних заходів, повідомте поліцію. Не мовчіть, адже це питання нашої безпеки!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь