A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 04.03.2020 14:36
Кількість переглядів: 1241

Одним із важливих завдань центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей  є  виявлення на ранній стадії сімей, які неспроможні виконувати виховні функції та забезпечення захисту прав дітей. З цією метою проводяться цільові профілактичні рейди в ході яких перевіряються умови утримання та виховання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах.

03.03.2020 року працівниками центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді та служби у справах дітей були здійснені планові виїзди в с. Лукашівка та с. Веселий Хутір, під час яких проведено обстеження 4 сімей.

Фото без опису

Під час рейдів з батьками проведено профілактичні бесіди стосовно неналежного виховання дітей, створення відповідних матеріально-побутових та санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей. Також проведено бесіди з дітьми щодо їх поведінки, зовнішнього вигляду, ведення здорового способу життя.

Фото без опису

Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами проведеної роботи складено акти обстежень умов проживання сімей.

Фото без опису

Звичайно, проблема виховання та захисту підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності. Ми розуміємо що сьогодні ще є над чим працювати і надіємось на співпрацю, адже лише за підтримки усіх хто причетний до вирішення питань дітей, ми зуміємо забезпечити кожній дитині нашого району належні  умови життя та повноцінний розвиток.

Фото без опису

 

Провідний фахівець

із соціальної роботи                                                         Марина Рудянчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь