A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Підсумкова нарада у першого заступника голови райдержадміністрації

Дата: 14.02.2020 16:58
Кількість переглядів: 319

Першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Стилик проведено 14 лютого 2020 року підсумкову нараду щодо роботи структурних підрозділів райдержадміністрації та галузей освіти, медицини, культури протягом робочого тижня з 10 по 15 лютого та скориговано плани на наступний тиждень.

 

Фото без опису

За підсумками робочої наради доручено фінансовому управлінню та відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля, з метою збільшення надходжень до районного бюджету, спланувати роботу робочої групи по виявленню проблемних питань що стосуються перезаключення договорів оренди землі.

Перший заступник наголосила, що в умовах зменшення кількості населення оптимізація мережі закладів соціальної сфери неминуча, відділу освіти переглянути мережу освітніх закладів та підготувати пропозиції щодо оптимізації мережі на виконання вимог ЗУ «Про освіту» та створення опорних шкіл, збільшити відсоток охоплення учнів позашкіллям.

 

Фото без опису

Постійно тримати на контролі роботи по обслуговуванню доріг та розробити пропозиції по проведенню капітальних ремонтів доріг на 2021 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь