A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

15 лютого на Чорнобаївщині вшановували воїнів-інтернаціоналістів.

Дата: 15.02.2020 14:12
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

15 лютого на Чорнобаївщині вшановували воїнів-інтернаціоналістів.

Війни, в яких брали участь українські юнаки, в пам'яті людства будуть жити довго, тому що їх історія написана кров’ю солдат і слізьми матерів.

Пережиті  воєнні тривоги  об'єднали колишніх бійців-інтернаціоналістів в одну родину, де біль одного віддається болем в інших, а радість стає загальним почуттям.

Ми  вклоняємося вашому подвигу, вашій мужності та героїзму.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В переддень Дня вшанування воїнів інтернаціоналістів перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик разом з сільським головою Анатолієм Писаренком та головою ветеранської організації Надією Шемшур відвідали маму загинувшого на афганській землі воїна-афганця Віталія Дяченка  – Олександру Йосипівну, в селі Степове. 15 квітня 1981 року автоколона в якій служив син потрапила під обстріл.  Віталій Дяченко посмертно нагороджений орденом Червоної Зірки.

Фото без описуФото без опису

15 лютого громадськість Чорнобая та учасники воєн на території інших держав зібралися біля пам’ятного знаку воїнам – інтернаціоналістам щоб згадати тих, хто так і не повернувся на батьківщину із Афганістану та тих, кого нині вже немає.

Зібралися аби віддати данину пам’яті всім тим, кому судилося  пройти вогняне горнило в «гарячих» точках нашої планети, всім тим, хто чесно і мужньо  виконав свій військовий і громадянський обов’язок, свою непросту миротворчу місію.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих і померлих воїнів-афганців та на знак поваги і шани поклали квіти до пам’ятного знаку. Настоятель Свято-Варварівської церкви отець Іоанн провів панахиду за загиблими воїнами.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь