A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено соціальне інспектування

Дата: 13.02.2020 16:59
Кількість переглядів: 334

12.02.2020 року  з метою поліпшення соціального захисту дітей та запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності за сприянням голови Великоканівецької сільської ради Квітки В.В., комісією у складі завідувача сектору опіки та піклування служби у справах дітей Чорнобаївської РДА Авраменка В.М., в.о. директора РЦСССДМ Купчин А.В., провідного фахівця із соціальної роботи Рудянчук М.О., секретаря  Великоканівецької сільської ради  Буряк Н.О. було здійснено інспектування в с. Малі Канівці та с. Великі Канівці.

Проведено обстеження житлово-побутових умов проживання 3 сімей, в яких виховується 3 дітей, що опинились в складних життєвих обставинах. Особлива увага зверталась на: дотримання температурного режиму в будинках,  особливо, в яких проживають діти дошкільного віку; відсутність боргів за опалення, електропостачання; дотримання правил техніки безпеки при опаленні будинку з пічним опаленням, наявність запасу дров для опалення;  наявність зимового одягу та взуття у дітей. 

При відвідуванні сімей з’ясовано, що основними проблемами батьків є: зловживання спиртними напоями, безробіття, низький рівень виховного потенціалу батьків, невпорядкований спосіб життя, неналежне утримання дітей та догляд за ними.

За результатами проведеної роботи складено акти обстежень умов проживання сімей, з батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, шкідливості вживання алкогольних напоїв. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

 

За інформацією

Чорнобаївського районного центру соціальних служб

для сім'ї, дітей та молоді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь