A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Засідання комісії райдержадміністрації  з питань захисту прав дитини

Дата: 13.02.2020 16:59
Кількість переглядів: 421

 

13.02.2020 року перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела засідання комісії райдержадміністрації  з питань захисту прав дитини, на якому було розглянуто 4 важливі питання.

 

По першому питанню  комісія, реалізовуючи державну політику щодо розвитку сімейних форм виховання  для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за поданням служби у справах дітей прийняла позитивне рішення щодо влаштування в прийомну сім’ю громадян, жителів с. Жовнине Чорнобаївського району, дитини, позбавленої батьківського піклування. Таким чином, у прийомній родині буде виховуватися троє статусних дітей.

 

По другому питанню щодо  встановлення порядку побачень батька з малолітнім сином, яке розглядалося повторно одноголосним рішенням визначені дні та години зустрічей батька з дитиною, враховуючи вимоги Сімейного кодексу України та захищаючи інтереси малолітньої дитини. 

 

Комісія також  підтримала заяву громадянки щодо доцільності надання висновку  опіки та піклування щодо позбавлення батьківських прав громадянина відносно малолітньої дитини, так як вбачала у його діях ухилення від виконання батьківських обов’язків. Остаточне рішення щодо позбавлення батька батьківських прав буде прийматися судом.

 

На завершення порядку денного засідання комісії, враховуючи клопотання Чорнобаївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  прийнято рішення про взяття під соціальний супровід сімей, що перебувають  в складних життєвих обставинах, а саме 30 сімей із 9 сільських рад.

 

За інформацією

служби у справах дітей райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь