A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся традиційний турнір з волейболу «Пам’ять»

Дата: 10.02.2020 14:56
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

8 лютого 2020 року в районному спорткомплексі відбувся традиційний турнір з волейболу «Пам’ять», метою якого є вшанування земляків, що присвятили своє життя спорту. Це вчителі фізкультури, інструктори по спорту, тренери, провідні спортсмени району, які назавжди залишились у пам’яті своїх друзів, вихованців, рідних та близьких.  

 

Фото без опису

Я пишаюсь тим, що у нашому районі були і є люди, які присвятили своє життя спорту. Одні з них виховують молодь, інші - безпосередньо брали або беруть участь у змаганнях. Адже слава нашої держави на світовому рівні великою мірою залежить від досягнень спортсменів. І прикладом цьому є наш видатний земляк Іван Піддубний, ім’я якого відоме у кожному куточку нашої планети. Впевнена, що і серед нашого підростаючого покоління знайдеться чимало талановитих спортсменів, що прославлятимуть нашу громаду на змаганнях всіх рівнів. Але щоб досягнути нових рекордів, необхідно пам’ятати тих людей, які роками створювали спортивну славу Чорнобаївщини, залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків , - звернулася до учасників змагань перший заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Валентина Стилик.  Вона побажала всім міцного здоров’я,  невичерпного  оптимізму,  непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, щастя та задоволення від своєї благородної справи.

Фото без опису

В турнірі приймали участь чотири волейбольні команди. Боротьба за кубок була нелегкою, команди показували високий рівень гри, вирізнялись хорошою тактикою та майстерністю волейболістів. Перше місце посіли волейболісти з Чорнобаю, друге – Старого Ковраю, третє – Лукашівки, четверте – Великої Бурімки.

 

Фото без опису

 

Команда-переможець  отримала перехідний кубок, всі команди відповідно до зайнятих місць нагороджені дипломами, медалями,  цінними подарунками,   а також подяками за участь у турнірі та грошовими винагородами від Почесного голови асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району Черкаської області» Петра Душейка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь