A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На базі Чорнобаївського району відбувся тренінг БО "100% життя Черкаси" щодо заходів з протидії торгівлі людьми

Дата: 05.02.2020 12:15
Кількість переглядів: 419

"Людина НЕ товар". Саме під таким гаслом проходять тренінги благодійної організації "100% життя Черкаси" під назвою "Міждисциплінарний підхід до виявлення, ідентифікації та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми".

 

Фото без опису

 

Звернутися за допомогою – це не слабкість. А кваліфіковану допомогу можуть надати представники мультидисциплінарних груп районів та громад, що об’єдналися для налагодження взаємодії в умовах децентралізації.

Причини, етапи, наслідки торгівлі людьми та ще багато важливих питань обговорювали учасники заходу. Як пояснює Марина Стадник, координатор напрямку протидії торгівлі людьми БО "100% життя Черкаси", такі навчальні тренінги сприяють реалізації національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми у Черкаській області.

 

Фото без опису

«Ми актуалізуємо проблему та підвищуємо рівень обізнаності фахівців з даних питань. Для того, щоб покращити механізм ідентифікації осіб постраждалих від торгівлі людьми, надавати їм допомогу та попереджувати повторне потрапляння в такі ситуації в умовах децентралізації, важливо напрацювати механізм взаємодії всіх суб’єктів протидії», – пояснює пані Марина.

До заходу долучилися соціальні педагоги навчальних закладів району, представники Чорнобаївського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, управління соціального захисту населення Чорнобаївської РДА, територіального центру соціального обслуговування Чорнобаївського району, відділів культури, молоді та спорту Іркліївської ОТГ, Чорнобаївської та Драбівської РДА,  спеціалісти Чорнобаївського Центру зайнятості та міграційної служби Чорнобаївського, Золотоніського та Драбівського районів.

 

Фото без опису

Захід відбувся в рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми», що реалізується в партнерстві з Агентством ООН з питань міграції за фінансової підтримки Mіністерства закордонних справ Королівства Норвегія, Міністерства міжнародних справ Канади та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

За інформацією

Чорнобаївського районного центру соціальних служб

для сім'ї, дітей та молоді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь