A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено соціальне інспектування

Дата: 31.01.2020 17:23
Кількість переглядів: 413

28-29.01.2020 року  з метою поліпшення соціального захисту дітей та запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності комісією у складі начальника служби у справах дітей Чорнобаївської РДА Волоха Ю.М., завідувача сектору опіки та піклування служби у справах дітей Чорнобаївської РДА Авраменка В.М., в.о. директора РЦСССДМ Купчин А.В., провідного фахівця із соціальної роботи Рудянчук М.О., юрисконсульта Прядки О.І. та представників сільських рад було здійснено інспектування в с.Жовнине, с.Першотравневе, с. Нове Життя, с.Тарасівка та с. Красенівка.

Було обстежено житлово-побутові умови проживання в 7 сім’ях, в яких виховується 15 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Під час візиту було встановлено, що, нажаль, не всі батьки дотримуються належних санітарно-гігієнічних умов проживання, а в окремих сім’ях - елементарного прибирання.

При відвідуванні сімей з’ясовано, що основними проблемами батьків є: зловживання спиртними напоями, безробіття, низький рівень виховного потенціалу батьків, невпорядкований спосіб життя, неналежне утримання дітей та догляд за ними.

За результатами проведеної роботи складено акти обстежень умов проживання сімей, з батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, шкідливості вживання алкогольних напоїв. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь