A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулось засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі району

Дата: 30.01.2020 15:18
Кількість переглядів: 430

30.01.2020 року відбулось засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі району.

Конкурсний комітет в своїй діяльності керується постановою Кабінету Міністрів України № 1081 від 03.12.2008 зі змінами і доповненнями та Законом України «Про автомобільний транспорт».

 

Фото без опису

На конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району винесено 1 об'єкт конкурсу, який включає 1 приміський автобусний маршрут загального користування №108 Жовнине-Чорнобай.

За період прийому документів із 20.12.2019 по 15.01.2020 надійшла 1 заява на участь у конкурсі від фізичної особи-підприємця Пащенка Анатолія Миколайовича, який претендує на одержання права здійснювати перевезення пасажирів у межах об’єкта конкурсу № 1 за маршрутом №108 Жовнине-Чорнобай.

Відповідно до ст.13 постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. N 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», якщо перевізником претендентом на один чи кілька об’єктів конкурсу є тільки один автомобільний перевізник, він визначається переможцем у разі його відповідності вимогам статей 45 і 46 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Відповідно, конкурсний комітет з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі району вирішив: визнати переможцем конкурсу на здійснення перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування №108 Жовнине-Чорнобай – ФОП Пащенко Анатолій Миколайович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь