A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено засідання комісії райдержадміністрації  з питань захисту прав дитини

Дата: 23.01.2020 16:26
Кількість переглядів: 436

23.01.2020 року проведено перше у 2020 році засідання комісії райдержадміністрації  з питань захисту прав дитини, на якому було розглянуто 4 важливі питання.

 

Фото без опису

 

Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

Так,  комісія райдержадміністрації  з питань захисту прав дитини за підсумками розгляду першого питання вирішила звернутися в органи ДРАЦС щодо реєстрації дитини, від якої відмовилася мати відповідно до вимог частини першої статті 135 Сімейного кодексу України.

Розгляд другого питання щодо встановлення порядку побачень батька з малолітнім сином перенесено на наступне засідання у зв’язку із неявкою на засідання матері дитини.

 

Фото без опису

 

У питанні щодо визначення місця проживання двох малолітніх дітей органи опіки та піклування селищної ради та райдержадміністрації всебічно зважили всі важливі обставини справи, матеріальний стан батьків, умови їх проживання, а саме головне керувалися інтересами дітей.

Відповідно виходячи з нинішніх обставини, які склалися у відношенні батьків і дітей, рішенням комісії було рекомендовано органу опіки та піклування визначити місце проживання дітей з батьком.

На завершення порядку денного засідання комісії було вирішено підтвердити місце проживання 14-річної дитини з матір’ю для її тимчасового виїзду за межі України та попереджено законного представника дитини про необхідність інформування служби у справах дітей райдержадміністрації про повернення дитини до місця її проживання протягом місяця з дня в’їзду в Україну та роз’яснено про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184  Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

 

За інформацією

служби у справах дітей райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь