A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено засідання комісії Чорнобаївської райдержадміністрації

Дата: 20.01.2020 15:19
Кількість переглядів: 337

20 січня 2020 року проведено засідання комісії Чорнобаївської райдержадміністрації для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

 

 

Фото без опису

 

На порядку денному перебувало одне важливе питання: «Про придбання особі з числа дітей-сиріт, Шурдизі Олександрі Анатоліївні, 21.02.1997 року народження житла за рахунок грошової компенсації».

Одноголосним рішенням, керуючись вимогами пунктів 29, 30 постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 616 «Про порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», враховуючи надане подання управління соціального захисту населення райдержадміністрації надійшло  від 17.01.2020 року №75/05, заяву та документи від громадянки Шурдиги О. А. комісія надала дозвіл на придбання особою з числа дітей-сиріт Шурдигою Олександрою Анатоліївною однокімнатної квартири, яка знаходиться  в  м. Черкаси.

 

Фото без опису

 

Також, рекомендувано управлінню соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації, за наявності договору купівлі-продажу, в якому зазначається, що житлове приміщення придбавається Шурдизі Олександрі Анатоліївні у приватну власність, а також документи, передбачені абзацами шостим, восьмим-чотирнадцятим пункту 28 Порядку та умов постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 616 надати згоду на перерахування коштів із спеціального рахунку відкритого у АТ «Ощадбанк», як оплату за відповідним договором.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь