A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Дбайте про належний стан своїх помешкань!

Дата: 20.01.2020 16:53
Кількість переглядів: 354

Взимку показники кількості пожеж, які виникають у житлових секторах залишаються на високому рівні. Як наслідок — в рази збільшується число загиблих на них громадян. Так, з початку року вогонь забрав життя 3-х жителів Чорнобаївщини.

Головна причина виникнення займань у помешканнях – нехтування правилами пожежної та, в першу чергу, власної безпеки. Саме паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромереж, що стали причинами загорань у нашому районі , найчастіше і призводять до пожеж у побуті.

 

Фото без опису

Зважаючи на вкрай невтішну та трагічну статистику, фахівці ДСНС в ефірі радіо ,,Чорнобаївська хвиля’’,що здійснює мовлення на частоті 105.5 FM, звернулись до людей з проханням неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки. Рятівники переконливо просять дорослих розповідати дітям про небезпеку, яку приховує у собі вогонь. Для цього слід обов’язково обговорити в родині не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби “101”.

Шановні громадяни! Завжди дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.Аналізуючи кожен випадок , фахівці наголошують – майже кожній пожежі можна запобігти!

Щире спасибі за плідну співпрацю місцевим ЗМІ , які на сторінках газет та в ефірі радіо висвітлюють роботу нашої служби, популяризують безпечний спосіб життя. За підтримки журналістів ще більше людей знатимуть правила безпеки, а це так важливо для збереження їх життя і здоров’я.

 

Чорнобаївський РС У ДСНС України у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь