A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Підсумкова нарада у першого заступника голови райдержадміністрації

Дата: 17.01.2020 16:48
Кількість переглядів: 304

17 січня 2020 року перший заступник голови Валентина Стилик провела підсумкову нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та медичних закладів району  по підсумках роботи та пріоритетних завданнях  на наступний робочий тиждень.

 

Фото без опису

За результатами наради начальнику Служби у справах дітей продовжити контроль за перебуванням дітей у кризових сім’ях та спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводити виїзди в такі сім’їпоселах району.

Валентина Стилик поцікавилася чи немає проблем в зв’язку з перереєстрацією управління соціального захисту райдержадміністрації по соціальних виплатах.

Наголосила на проведенні закупівель комп’ютерної техніки для багатопрофільної лікарні з врахуванням технічних характеристик необхідних для якісної роботи. Слідкувати за раціональним використанням продуктів харчування відповідно до наявної кількості пацієнтів у стаціонарних відділеннях лікарні. Слід налагодити співпрацю між багатопрофільною лікарнею та ЦПМСД по забезпеченню ургентними лікарями.

 

Фото без опису

Керівникам закладів соціальної сфери району дано доручення, в рамках підготовки проекту програми соціально-економічного розвитку Чорнобаївського району на 2020 рік, провести аналіз найнагальніших робіт по галузях  та  розпочати виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітальних ремонтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь